Tipar Digital

digitalprintproducts


Conceptul de tipar digital se refera la metoda de a tipari pe o gama larga de medii, avand ca sursa o imagine digitala. Notiunea face referire la procesul de tiparire profesionala prin care materialele grafice produse cu ajutorul programelor de DESKTOP PUBLISHING mai mult sau mai putin sofisticate care sunt tiparite cu imprimante specializate in realizarea de formate mari si rezolutii inalte, bazate pe tehnologie ink-jet sau laser. In principiu, costurile pentru materialele imprimate prin metoda tiparului digital pot fi aparent mai ridicate, insa acestea sunt amortizate de rapiditatea procesului, care elimina cateva etape consumatoare de timp si de resurse, spre deosebire de metodele alternative de tipar. Un alt avantaj ar fi flexibilitatea sporita, materialele destinate tiparirii in format digital putind fi modificate cu usurinta inaintea fiecarei comenzi de tipar. Avantajul Incontestabil al tiparului digital este insa viteza cu care poti avea produsul finit, intr-o piata careimpune termene de livrare din ce in ce mai scurte!

DEPOZITUL DE PRINTURI poate realiza o gama larga de produse tiparite digital, la o calitate superioara si preturi competitive. Iata, mai jos, o lista orientativa de produse realizate prin tehnologia tiparului digital:

 • Carti de vizita
  • Indiferent daca vorbim despre carti de vizita standard sau din cartoane speciale, carti de vizita din plastic sau multistrat, carti de vizita atipice ori stantate, la Depozitul de Printuri cu siguranta vei avea parte de cel mai bun raport calitate/pret/timp de executare pentru cartile de vizita de care ai nevoie!
 • Etichete si autocolante
  • Ai nevoie de etichete sau de autocolante? Depozitul de Printuri este locul potrivit pentru tine: Producem atat etichete de orice tip cat si autocolante pe hartie sau pe plastic, gata stantate sau taiate la dimensiunile dorite de tine. Cere-ne o cotatie de pret!
 • Brosuri, pliante, mape, cataloage, reviste
  • Imaginea ta face cat mii de cuvinte. De aceea, indiferent de suportul pe care il alegi, te asiguram ca tiparul digital marca Depozitul de Printuri este unul fara de cusur! Tiparim in regim de urgenta brosuri, pliante, mape, cataloage, reviste, manuale de utilizare. Si, ca lucurile sa fie clare din capul locului, o facem repede si bine!

De asemenea, in categoria tiparului digital intra si produsele de mai jos:

 • Afise, carti postale, felicitari, invitatii
 • Calendare, agende, diplome, bilete, vouchere
 • Carti in tiraj mic

Comments are closed.