ROLL-UP / Banner / Mesh

Roll-up

Roll-UP-ul este un instrument foarte util pentru publicitatea vizuala, folosit indeobste in cadrul prezentarilor, expozitiilor, in mall-uri, la punctele de vanzare, in show-room-uri, etc. Sistemele de expunere tip roll-up sunt in general realizate din aluminiu pentru greutate scazuta si mobilitate si portabilitate ridicata.

Avantajul major al acestui tip de sistem este posibilitatea retractarii printului intr-o caseta special conceputa pentru a facilita atat depozitarea intr-un spatiu restrans, cat si transportul in diverse locatii pentru expunere, roll-up-ul astfel strans ocupa extrem de putin spatiu, iar bannerul cu printul este protejat in permanenta.

cotatie roll-up

Banner

Banner-ele pot fi de mai multe feluri: frontlit-banner, vinyl banner, pvc banner, blockout banner, backlit banner. Banner-ul este confectionat dintr-un material plastic sau textil, flexibil, avand numeroase utilizari in industria publicitara sau in constructii. De regula, banner-ele sunt imprimate digital sau colorate in masa, si sunt cel mai des intalnite in industria publicitara, dar se folosesc cu sucess si in alte industrii.

bannersprint1

Mesh

Daca te-ai intrebat vreodata ce este acela un mesh, iti vom explica imediat. Este una dintre formele de publicitate „out of home” (ooh – publicitate in afara casei). In fapt, este o reclama de mari dimensiuni care se concretizeaza intr-o imagine impunatoare. Pe intelesul tuturor, mesh-ul este acel afis urias care infrumuseteaza fatadele blocurilor anoste. Insa, inainte de a fi acolo, vizibil, imaginea porneste de la ideea ta pe care ne-ai transmis-o noua, la DEPOZITUL DE PRINTURI. Aici, o transformam in concept, apoi o introducem intr-un program de editare profesional unde vom prelucra o imagine perfecta. Dupa care va intra in productie. Iar afacerea ta va fi vizibila pentru toata lumea! La fel ca mesh-ul impresionant din imaginea de mai jos!

 

Comments are closed.