Termeni generali si Confidentialitate

confidentialitate


Termeni generali

Prezentul website functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile afisate si continute in acest website (imagini, text, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alt fel de date) sunt proprietatea SC AFICAR TEHNOLOGY SRL si sunt si vor fi aparate de legea romana si conventiile internationale privind protectia drepturilor de autor. Atragem atentia ca niciun material din cele mentionate nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea prealabila a SC AFICAR TEHNOLOGY SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

SC AFICAR TEHNOLOGY SRL nu isi asuma sub niciun fel responsabilitatea pentru securitatea website -ului sau a liniei folosite de dumneavoastra pentru comunicare.

SC AFICAR TEHNOLOGY SRL nu poate si nu va fi facuta responsabila sub nicio forma pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea prezentului website sau de descarcarea oricarei informatii de pe acesta, incluzand aici, dar fara a ne limita la text, imagini, sau orice alt tip de fisiere.

Este necesar acordul nostru prealabil pentru a lega acest website cu alte website-uri. SC AFICAR TEHNOLOGY SRL nu-si asuma nicio responsabilitate pentru website-urile care nu au obtinut acordul nostru prealabil si, de asemenea, nici pentru materialele postate pe acest website de catre alte persoane decat cele autorizate.

Eventualele informatii despre produse, caracteristici tehnice si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere si de editare. De asemenea, SC AFICAR TEHNOLOGY SRL nu poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor produselor.
 SC AFICAR TEHNOLOGY SRL isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca stocul pentru un anumit produs a fost epuizat sau comanda nu poate fi executata din terte motive, independente de vointa noastra.

Termeni de confidentialitate

Apreciem si va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati prin navigarea pe acest website, scriindu-ne sau efectuand comenzi on-line ori cerandu-ne cotatii de pret. Prin aceasta, ne dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei terte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale, cu exceptia operatorului de plati online, fara de care tranzactia dumneavoastra nu ar putea fi procesata, acolo unde este cazul. Momentan, www.depozituldeprinturi.ro nu retine si nu colecteaza niciun fel de date personale.

Continuarea navigarii dumneavoastra pe acest website se constituie intr-un acord privind acesti termeni generali si respectarea acestora.

Comments are closed.